najbolj pričakovan finančni dogodek leta

SEMINAR O KRIPTOVALUTAH

Kdaj?

 27. november ob 17:00 (do 20:00)

Kje?

 Gospodarska zbornica Slovenije

Do seminarja je še:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Cena seminarja

290 €   190 €

Kriptovalute postajajo vedno bolj pogosta tema pogovorov, mediji pa prav tako vedno več pišejo o njih. Kljub popularnosti kriptovalut pa mnogi ne vedo kako sploh delujejo – vse več je nepravilnih ali celo zavajujočih informacij.

Zaradi tega organiziramo tečaj o kriptovalutah, kjer bomo razjasnili vse najpomembnejše informacije o tem kako delujejo bitcoin in druge kriptovalute, kaj je blockchain in kako bo ta tehnologija spremenila svet.

V praksi si bomo pogledali kako kupimo bitcoin, ether in druge kriptovalute. Spoznali se bomo tudi z najboljšimi praksami glede shrambe kriptovalut in kriptožetonov, da jim nam jih nepridipravi ne bomo mogli ukrasti.

Kako daleč v nebo še lahko gre bitcoin?

Cena bitcoina je dosegla že 7500 dolarjev. Ali bo ta balonček kdaj počil in kaj bo sledilo takrat? Tudi o tem bomo govorili na tečaju.

PREDAVATELJ

Luka Gubo

Kvantitativni analitik, upravljavec sklada FT Quant, avtor knjige Majhna knjiga o visokih donosih, pisec člankov in analiz v reviji Alfa in drugih slovenskih in tujih medijih.

Luka že vrsto let pomaga slovenski investitorski skupnosti pri iskanju dobrih donosov, predvsem v obliki izobraževanj, seminarjev, pisanja člankov, analiz in knjig.

V zadnjem letu je Luka bil močno vpet v svet kriptovalut, kjer je podrobno spoznal delovanja blockchain tehnologije in kripto-trgov nasploh. Njegov vpogled in znanje vam bo delil na tem seminarju.

Udeleženci dogodka prejmete darilo – novo številko revije Alfa

 

Septembra je izšla nova številka revije Alfa, kjer so osrednja tematika bitcoin, blockchain in ostale kriptovalute. Vsi udeleženci tečaja prejmejo svoj izvod revije, ki poglobljeno razloži:

 

  • kako deluje bitcoin
  • kaj je blockchain
  • kako deluje blockchain tehnologija
  • kaj je Ethereum in kako deluje
  • kako bo blockchain tehnologija spremenila finančni svet
  • in še mnogo več…
Share This