Najboljše finančne zgodbe iz celega sveta

Alfa Finančni Trgi – nova finančna revija

Članki v reviji Alfa so zelo razumljivo in enostavno napisani tako, da jih lahko vsak razume. V enem dnevu sem prebrala celo revijo, razen enega članka. Ko sem prebrala zadnji članek v reviji, sem imela željo, da bi lahko brala še dalje. Upam, da bo sčasoma revija izhajala mesečno ali pa bo v njej več strani s tako zanimivimi in poučnimi članki.

Stanka Stupar, podjetnica

Naročite se na revijo Alfa in prihranite ter prejmite uporabna darila

Nova številka že na prodajnih mestih!

Kaj menijo obstoječi naročniki:

Erazem B. Pintar

Erazem B. Pintar

Podjetnik, TV osebnost

Depozitno-naložbeno razmerje, ki ga imamo slovenski državljani v primerjavi s preostalo EU kaže na to, da med ljudmi za naložbe zaenkrat ni posebnega navdušenja. Tako v primeru, da jim manjka znanja in izkušenj kot v primeru, da je problem v obveščenosti in osnovnem poznavanju stvari, je revija Alfa na trgu še kako dobrodošla. Najbrž je tudi tajming pravi, saj saj tako trenutne kot v naslednjih obdobjih pričakovane obrestne mere pravzaprav kličejo po iskanju rešitev izven depozitnega prostora. Osebno mi revija deluje zanimiva, strokovna in simpatična zato verjamem, da bo našla svoj krog rednih bralcev.

Dr. Marko Smole

Dr. Marko Smole

Častni konzul Sejšelov v Sloveniji

Slovenija se na žalost uvršča med države, kjer je finančna pismenost na nizki ravni, zato zelo pozdravljam izid nove revije, ki bo pripomogla k širjenju tovrstnega znanja in informacij.  Razvoj dogodkov v minulih letih je pokazal, kako pomembno je vedeti več o denarju in naložbah.  Sprememba ekonomskega sistema, nehvaležna demografska slika ter nesigurne pokojnine nas bodo prisilili, da bomo primorani z vso resnostjo razmišljati o varnih naložbah. Prepričan sem, da nam lahko revija ALFA pri tem pomaga, zato je primerna za vsakogar, ki se zaveda trendov časa ter odgovornosti za svoje otroke in lastno neodvisno  starost.

Kristjan Nakič

Kristjan Nakič

Študent

Nova revija Alfa se mi zdi odlična in resnično kvalitetna. Revija je oblikovno zelo dovršena, saj je vsebina pregledno oblikovana in bralcu prijazna. Branje bi priporočil vsem, ki si želijo bolje spoznati svet financ in tudi tistim, ki so na tem področju že izkušeni, a si vseeno želijo prebrati kakšno novo zanimivost. Vsebina omogoča pridobivanje novega znanja, ponuja pa tudi nekaj izjemno praktičnih nasvetov za vsakdanje življenje. Menim, da bi tako kakovostna in informativna revija morala izhajati vsak mesec.

Izberite svojo naročnino in prejmite uporabna darila

Revija Alfa vam bo olajšala pot do dobrih donosov

Revija Alfa v eni sami številki postreže s številnimi uporabnimi informacijami, nasveti in novicami iz sveta financ, obenem pa vas razvedri z zabavnimi rubrikami, intervjuji in vedno novimi, bogatimi vsebinami.

Revijo Alfa ustvarjajo strokovnjaki na področju financ, za vse finančne navdušence in interesente. Prispevki so strokovni, a hkrati razumljivi tudi za tiste, ki nimate toliko izkušenj s finančnega področja, obenem pa se ob branju česa novega naučijo tudi bolj izkušeni posamezniki na področju financ. Naša misija je predajati znanje in pomembne informacije, da izboljšamo finančno pismenost v  Sloveniji in vam s tem pomagamo do boljših odločitev na področju financ.

Prednosti, ki jih dobite z naročnino na revijo Alfa:

  • Vsake tri  mesece vas na domu pričaka sveža številka revije – stroške poštnine krijemo mi!
  • Če se naročite na revijo Alfa prihranite najmanj 4 €, saj je izvod revije za naročnike cenejši kar za 1 €!
  • Kot naročnik imate popoln in BREZPLAČEN dostop tudi do vseh vsebin na spletni strani
  • Nove naročnike in naročnike za daljši čas pa čakajo tudi super darila!

V reviji lahko berete:

  • Novičke iz sveta financ
  • Pestre informacije o borzi
  • Vedno novi intervjuji
  • Tečajnica vzajemnih skladov
  • Članke o razkošju in prestižu
  • Zabavne poljudne članke na temo osebnih financ

Prav vsakdo v reviji Alfa najde nekaj zase. Revija je bogato opremljena s članki primernimi za začetnike, ki finance spremljajo vsake toliko, ter s članki za prekaljene finančne mačke. Pokrivali bomo področja borz, nepremičnin, trgovanja, zavarovanj in ostale aktualne tematike, tako da se bo vedno našlo nekaj zanimivega za vsakega bralca.

Naročite se na revijo Alfa in se z vsako številko naučite nekaj novega ter izboljšajte svoje poznavanje financ.

Ekipa Finančni Trgi

Ekipa Finančni Trgi - avtorji revije Alfa

Naročite se na revijo Alfa in prihranite ter prejmite uporabna darila

Finančni Trgi d.o.o. © 2016 | Pravno obvestilo

Share This