KLUB FINANČNI TRGI

Skupnost uspešnih slovenskih investitorjev in borznih trgovcev

Pridružite se članom Kluba FT na poti do dobrih donosov, iskanju vrhunskih priložnosti za zaslužek po celem svetu in pridobivanju znanja s katerim si še dodatno širite obzorja!

Kaj pridobite s članstvom v Klubu FT?

 • Dostop do pravih informacij, s katerimi boste znali ločiti med dobro in slabo naložbo.
 • 10x letno spletni seminarji z aktualno tematiko in dodatno izobraževalno vsebino. Prav skozi webinarje se boste naučili kako pravilno razmišljati in izbirati le najboljše nalobže ter se izogibati večjim izgubam.
 • 1-urni individualni posvet ali mentorstvo z uspešnim borznim trgovcem (Klemen Furlan) ali kvantitativnim upravljavcem premoženja (Luka Gubo).
 • Letna naročnina na finančno revijo Alfa.

Varčevanje, investiranje in osebne finance nasploh so lahko kar kompleksna tematika za nekoga, ki nima izkušenj. Velika ponudba različnih možnosti (od bank, skladov, delnic, alternativnih naložb…) večinoma naredi več zmede kot koristi.

Prav zato je zelo pomembno, da imate na svoji poti do cilja ob sebi nekoga, ki vam bo neodvisno podal strokovni nasvet in vam pomagal cilj doseči hitreje in lažje. Članom Kluba Finančni Trgi omogočamo prav to.

Člani Kluba imajo odgovore na spodaj postavljena vprašanja. Pridružite se jim in tudi vi boste dobili vse odgovore na vaša vprašanja!

 • Katero delnico naj kupim?
 • Ali je moj portfelj naložb dober? Kaj naj spremenim?
 • Ali bo prišlo do finančne krize in kam naj skrijem svoj denar?
 • Kje so najboljše priložnosti in kako jih lahko izkoristim?
 • Kako v praksi kupim delnico ali kakšno drugo naložbo?
 • Kdaj naj svojo naložbo prodam?
 • Kako je z davki pri trgovanju in investiranju?

10 WEBINARJEV LETNO

1-URNI INDIVIDUALNI POSVET ALI MENTORSTVO

 • Prijatelj mi ponuja neko naložbo – je ta varna in sploh smiselna?
 • Kaj se dogoja s gospodarstvi po svetu?
 • Kakšen investicijski ali trgovlani pristop je primeren zame?
 • Ali bo moja trgovalna strategija dobičkonosna?
 • Kaj bo z obrestnimi merami na banki (za depozite in kredite)?
 • Je moja borzno-posredniška hiša varna?
 • Je kakšna boljša za moj način investiranja/trgovanja?
T

ANALIZE BANK, TRGOV IN DELNIC

BREZPLAČNI DOGODKI, IZOBRAŽEVANJA ...

Kaj je sploh Klub Finančni Trgi?

Klub FT je zbirališče majhne, elitne skupine investitorjev in trgovalcev, ki vsak mesec dobijo vpogled v ozadje tistega, kar vsakodnevno počnemo na Finančnih trgih. ‘Preko naše rame’ si člani lahko ogledajo vse priložnosti, ki se nam na trgu ponujajo in katere posebne strategije pri tem uporabljamo.

10x letno naredimo spletne seminarje (webinar), na katerih razložimo določene zanimive teme in aktualno dogajanje na svetovnih borzah.

Vsi člani se lahko na lastne oči prepričajo, kako implementiramo strategije na borzi, kako se ščitimo pred tveganimi naložbami, ob vsem tem pa smo za članska vprašanja dosegljivi kadarkoli. In še bolj pomembno – vsi člani spoznajo, kako se vsa ta znanja in priložnosti izkoristijo v praksi, na borznem parketu ali v vsakdanjem finančnem življenju.

Kdo smo Finančni Trgi d.o.o.?

 • Smo edini v Sloveniji, ki že osmo leto organizirano izvajamo izobraževanja na temo trgovanja na delniških trgih, izobraževanja o trgovanju z opcijami in izobraževanja o investiranju.
 • Pomagali smo že več kot 200 trgovalcem in investitorjem, ki so koristili naša izobraževanja.
 • Naši strokovnjaki se redno pojavljajo kot gostujoči komentatorji na uglednih televizijskih in radijskih oddajah ter so avtorji kolumn in člankov v vseh pomembnejših slovenskih medijih.
 • V Klubu FT imamo prek 110 zadovoljnih članov, ki izkoriščajo naše trgovalno-investicijske ideje in izobraževanja, uporabljajo naše široko znanje o finančnih trgih za lastne ideje in so najbrž edina skupina v Sloveniji, ki v povprečju služi s trgovanjem.
 • Udeleženci naših izobraževanj dobijo informacije iz prve roke, saj jim predavata Klemen Furlan, izkušen borzni trgovec z več kot desetletnimi izkušnjami, in Luka Gubo, kvantitativni analitik in upravljavec sklada FT Quant.
 • Za vsa vprašanja članov Kluba FT smo na voljo po telefonu ali e-mailu. Odgovore pa prejmete najkasneje v roku 48 ur.

Zakaj članstvo v Klubu FT?

 

Ključ do uspešnih odločitev je tudi poznavanje finančne tematike. Z željo povečati finančno pismenost v Sloveniji, na Finančnih Trgih vsaj 2x letno organiziramo brezplačna predavanja o najbolj perečih tematikah. Že na teh predavanjih lahko naši člani in bralci portala dobijo potrebne informacije za razumevanje aktualnih debat.

Člani dobijo dostop tudi do video posnetkov »Šola investiranja« kjer vam predavatelj sistematično predstavi kaj vse obstaja na finančnih trgih in kaj so prednosti ter slabosti posameznih finančnih instrumentov. Tedensko pa člani Kluba na mail prejmejo tedenski pregled dogajanja na trgih »Vroče in hladno na finančnih trgih«.

Ko boste imeli na voljo vse te informacije, se vam ne bo moglo več zgoditi, da bi vam bilo nerodno v družbi, ker nečesa o dogajanju na finančnih trgih niste vedeli.

1x letno pri obstoječih članih preverimo katere ugodnosti bi si še želeli v Klubu in katere storitve lahko nadomestimo z novimi. Na ta način prilagajamo našo ponudbo, da res odraža želje in potrebe naših članov, ki tako za svoj denar dobijo največ!

Če imate cilj postati dobičkonosni s trgovanjem ali investiranjem, je Klub FT prava izhodiščna točka za uresničitev vaših ciljev.

Še pomembnejša pa je kredibilnost vira informacij v primeru, da se posameznik odloči sam upravljati s svojim denarjem in posledično sam odgovarja za sprejete odločitve.

Na vsakem koraku nas namreč bombardirajo z različnimi ‘življenjskimi priložnostmi’, strategijami za »40% in več donosnosti v par dnevih«, ‘brezplačnimi informacijami’, ki so pogojene s plačilom tečaja in tako dalje.

Če se odločimo za napačen vir informacij ali pa neprimerno strategijo, se kaj hitro se spet lahko znajdemo v začaranem krogu, ko ne vemo kaj bo z našimi financami.

Za vse tiste, ki si želijo sami upravljati in oplemenititi svoja sredstva smo v Klubu FT pripravili posebno ugodnost in sicer 30% popust na naša izobraževanja.

Poleg prej omenjenih video posnetkov, ki vas bodo vodili skozi svet financ, vam ponujamo tudi strokovna in večkrat preizkušena izobraževanja o trgovanju na ameriških delniških trgih. Seminar “Dobra strategija, dober začetek” smo namreč ponovili kar 9x, priložnost za udeležitev seminarja pa boste dobili tudi v letu 2016.

V primeru, da si želite popolnoma individualne obravnave, pa se lahko dogovorimo tudi za individualno mentorstvo v sklopu individualnega svetovanja.

Dovolj je bilo nasedanja praznim obljubam, odločite se za preverjeno možnost in začnite kovati svojo finančno srečo!

Klub FT je vaš odgovor na vprašanje komu zaupati in kje dobiti vse informacije, ki jih potrebujete za svetlo finančno prihodnost.

Predstavljajte si, da imate ob sebi stalno prisotnega finančnega strokovnjaka, ki vas usmerja, izobražuje in vam svetuje glede vaših odločitev. Tako lažje sprejemate odločitve in ste samozavestnejši glede vaše finančne prihodnosti.

Stalno prisotnost finančnega strokovnjaka je nemogoče zagotoviti, se pa temu najbolj približate s članstvom v Klubu, ki vam omogoča da smo za vas dosegljivi kadarkoli.

100% garancija

V primeru, da storitve Kluba FT niso v skladu z vašimi željami in pričakovanji, ki ste jih imeli ob prijavi, vam ponujamo 100% garancijo na vaš denar!

Vse kar morate storiti je, da nam pošljete email in napišete, da želite uveljaviti garancijo (dodatne razlage niso potrebne) in povrnili vam bomo celotni znesek članarine. To je samo kazalnik, da si želimo poštenega odnosa in vaše zaupanje, ter da smo popolnoma prepričani v kakovost storitve, ki jo prejmejo člani kluba.

Pridružite se članom Kluba Finančni Trgi in si omogočite dostop do:

 1. 10x letno spletni seminarji (webinarji)
 2. tedenski pregledi dogajanja na svetovnih trgih
 3. letna naročnina na finančno revijo Alfa
 4. individualni posvet ali mentorstvo
 5. 30% popust na vsa izobraževanja Finančni Trgi
 6. 50% popust na vstopne stroške sklada FT Quant
 7. prednostno informiranje o pomembnih dogodkih
 8. analiza varnosti slovenskih bank
 9. analiza slovenskih delnic
 10. najnižji stroški trgovanja pri zastopniku Interactive Brokers v Sloveniji (OptimTrader)
 11. 24/7 dostopnost strokovnjakov preko emaila
 12. 100% garancija

 

Poglejte si še nekaj webinarjev, ki jih 10x letno dobijo člani Kluba FT

Kako do uspeha na finančnih trgih?

Analiza Kitajske in Brazilije

~

100% garancija

Če še vedno niste popolnoma prepričani, vemo, da bo zadnji argument pregnal vse dvome:

Ponujamo namreč 100% garancijo na vaš denar! Če s članstvom ne boste zadovoljni, dobite povrnjeno članarino. Ste pripravljeni zavreči to odlično ponudbo, ali boste raje vzeli prihodnost v svoje roke in se prijavili sedaj!

Share This