INVESTIRAJTE KOT NAJBOLJŠI

 

Najboljši prvi korak k visokim donosom pri investiranju.

Spletni seminar o investiranju, ki vas naredi uspešne investitorje

Spoznajte investicijske pristope, ki jih uporabljajo najboljši in z njimi dosežite visoke donose brez večjih vmesnih izgub.

 • Spletni seminar, ki vas bo spravil med najdobičkonosnejše investitorje
 • Namenjeno tako začetnikom, kot tistim z izkušnjami
 • Praktičen spletni seminar, do katerega imate dostop vedno (lahko ga pogledate večkrat in kadarkoli)
 • Investicijski pristopi najboljših investitorjev (Graham, Buffett, Greenblatt, Klarman idr.) prikazani v praksi in enostavno razloženi
 • Celoten načrt investiranja – kdaj kupiti delnico, kdaj jo prodati, kje najti vse potrebne podatke in kako jih uporabiti

Najuspešnejši investitor, ki je z nakupi kakovostnih podcenjenih podjetij postal tretji najbogatejši Zemljan, ima dve pravili pri investiranju:

 1. Ne izgubljaj denarja
 2. Ne pozabi prvega pravila

Ampak kaj točno Warren Buffett misli s tem pravilom, da ne smemo izgubljati denarja? Kaj je tisti kriterij, s katerim lahko zmanjšamo verjetnost izgub pri investiranju v delnice?

Kriterij, ki je skupen večini uspešnih investitorjev, je to, da mora biti delnica ob nakupu dovolj poceni glede na poslovanje podjetja.

Ta investicijski pristop je investitorjem ustvaril že ogromne donose in še vedno ohranja svojo prednost pred ostalimi načini investiranja.

Buffett je s tem pristopom ustvaril ogromnih 21,6 odstotkov letnih donosov v zadnjih 50 letih. Mogoče se to ne sliši veliko ampak, če bi leta 1965 v Buffettovo podjetje investirali samo 1000 dolarjev, bi sedaj imelo neverjetnih 18 milijonov dolarjev!

Buffett seveda ni edini, ki kupuje kakovostna podcenjena podjetja na borzah in je pri tem uspešen. Ogromno investitorjev, ki zagovarja investicijsko filozofijo kupovanja podcenjenih delnic, ima presenetljivo dobre rezultate.

Investitorji kot so Benjamin Graham (mentor Warrena Buffetta in oče “value” investiranja), Seth Klarman, Monish Pobrai, Joel Greenblatt, Walter Schloss in mnogo drugih je ustvarilo ogromne donose prav s pravilno izbiro kakovostnih podcenjenih podjetij.

Kako točno pa ugotovimo, da je podjetje kakovostno? Kako vemo, da je dovolj poceni? Kateri so kriteriji dobrega poslovanja podjetja? Kako lahko to ugotovim iz letnih poročil podjetja? Kako najdem naslednjo Coca Colo ali naslednji Apple?

Odgovore na vsa ta vprašanja boste dobili na spletnem seminarju Investirajte kot najboljši.

VEČ KOT 10 UR PRAKTIČNE VSEBINE V VIDEO OBLIKI

3 DODATNI WEBINARJI + BONUS WEBINAR

T

ISKANJE PRILOŽNOSTI IN TRGOVANJE V PRAKSI

DODATNA URA INDIVIDUALNEGA MENTORSTVA

Po pogledanem spletnem seminarju boste znali sami:

 • Najti delnice, primerne za morebiten nakup;
 • Kupiti delnico ob pravem trenutku in pravi ceni,
 • Ugotoviti ali podjetje posluje dobro ali slabo;
 • Ugotoviti katero podjetje znotraj sektorja je boljše;
 • Izbrati najboljše podjetje, ga ovrednotiti in ugotoviti ali je dovolj poceni za nakup;
 • Primerjati podcenjenost podjetij med seboj;
 • Uporabiti investicijske pristope najboljših na svetu;
 • Prebrati letno poročilo in ugotoviti kje se skrivajo najpomembnejši podatki o kakovosti podjetja;
 • Investirati kot najboljši!

Kaj imam od spletnega seminarja Investirajte kot najboljši?

V video posnetkih seminarja ne bo suhoparne teorije, zakaj se delnice gibajo na borzi kot se, ampak je cilj seminarja popolnoma jasen – naučiti udeležence kako izbrati najboljše naložbe, ki bodo v prihodnje prinesle čim višje donose, in kako se izogniti napakam in slabim naložbam.

Investicijske strategije najboljših boste poznali kot lasten žep, ne samo kako delujejo, ampak tudi kako se jih v praksi uporablja.

Seminar Investirajte kot najboljši je sestavljen iz dveh sklopov. Prvi del je video posnetek celodnevnega seminarja, ki smo ga imeli za izbrane slovenske investitorje, drug del pa so še trije online webinarji.

Vseskupaj si pogledate od doma (na računalniku ali tablici) in se na primerih učite praktične izvedbe najboljših investicijskih strategij. Celoten seminar skupaj traja 14 šolskih ur (8 ur video posnetkov prvega dela seminarja + 6 ur drugega dela).

Poleg seminarja boste udeleženci imeli tudi možnost kasnejše pomoči pri izbiranju dobrih naložb – v naslednjih dveh letih po ogledu seminarja lahko povprašate za mnenje (oz. analizo) 5 različnih podjetij na leto (skupaj 10).

Da pa res zagotovimo, da udeleženci znajo sami investirati v odlične priložnosti na trgih, imajo vsi obiskovalci seminarja še dodatno uro mentorstva, kjer dobijo odgovore na bolj specifična vprašanja, ki lahko nastanejo pri določenih situacijah na borzah.

Po ogledu seminarja Investirajte kot najboljši boste zagotovo postali boljši investitor, z možnostjo doseganja zavidljivih donosov. Če slučajno po ogledu seminarja ne boste imeli takšnega občutka, vam brez vprašanj vrnemo denar investiran v vaše znanje. Škoda, da takšnih priložnosti s popolno garancijo ni na borzah 🙂

Kako poteka seminar Investirajte kot najboljši?

Seminar je v celoti posnet, kar pomeni, da si ga lahko pogledate kjerkoli in kadarkoli. Ob prijavi boste na seminar boste prejeli povezavo do posebne spletne strani, kjer boste lahko dostopali do video posnetkov. Dostop boste imeli celo življenje, kar pomeni, da lahko čez nekaj let znova obnovite svoje znanje o uspešnem investiranju.

Kako naprej po izobraževanju?

Lahko se pridružite naši facebook skupini v kateri so vsi dosedanji udeleženci seminarja Investirajte kot najboljši, kjer lahko med seboj komunicirate o najdenih priložnostih, na zahtevnejša vprašanja pa vam odgovorimo tudi mi. Skupina je bila ustvarjena z namenom da spodbujamo debato in analiziranje posameznih delnic ter seveda, da skupaj najdemo najboljše priložnosti in jih čim bolje izkoristimo.

A to še ni vse:

V vašem nadaljnem procesu izobraževanja in iskanja dobrih delnic imate možnost izkoristiti tudi drugo mnenje – če ne boste prepričani v ugotovitve, do katerih ste prišli sami, lahko za mnenje in analizo vprašate nas in poslali vam bomo celotno analizo delnice (omejeno na 5 delnic letno).

Cena izobraževanja

Za ceno 390€ dobite vse našteto, če ste pa član Kluba Finančni Trgi imate popust na izobraževanje v višini 30%.

Če želite postati uspešni morate investirati vase!

Udeležite se spletnega seminarja Investirajte kot najboljši in si omogočite:

 1. nadpovprečno visoke donose
 2. vrhunske metode investiranja
 3. z nekaj ur mesečnega dela do odličnih priložnosti na borzi
 4. širše znanje o borzah
 5. poznavanje trgovalnih platform
 6. možnost visokega zaslužka
 7. najnižji stroški trgovanja pri zastopniku Interactive Brokers v Sloveniji (OptimTrader)
 8. enourno individualno mentorstvo
 9. 100% garancijo

 

Mnenja udeležencev

Mirjana Veranič

Vsekakor priporočam seminar, saj je zakladnica znanja in na enem celodnevnem seminarju odneseš več, kot na faksu v vseh letih učenja računovodstva (govorim iz izkušenj 🙂 ). Neznanje škodi in na tem seminarju na zelo preprost, dostopen in enostaven način Luka pojasni precej zapletene zadeve (kot so branje bilanc in finačnih izkazov,…) in seveda vse ostale pomembne informacije, ki jih potrebuješ v svetu investiranja. Na seminarju pridobiš potrebna znanja, da se lahko podaš v vode investiranja na borzah in da veš kaj počneš, kar je ključno. SE pravi, da ne kupuješ na pamet in kar se ti zdi, ampak glede na kazalnike in analize, ki jih narediš (tudi to se naučiš na seminarju) preden se odločiš za nakup neke delnice in le to potem izvedeš skoraj brez rizika. SE pravi se na seminarju naučiš pametnega investiranja, ki ga lahko izvajaš sam. Morda sem vse napisala malo zapleteno, tako da bi kot zaključek dodala, da poskusite sami in ne bo vam žal :-). V vsakem primeru je to pametna investicija v sebe in lastno znanje, Res priporočam.

Drago Sobočan

Zelo priporocam vsem, ki bi se radi bolj intenzivno ukvarjali z investiranjem v delnice.

~

100% garancija

Če še vedno niste popolnoma prepričani, vemo, da bo zadnji argument pregnal vse dvome:

Ponujamo namreč 100% garancijo na vaš denar! Če z izobraževanjem ne boste zadovoljni, dobite povrnjeno kotizacijo seminarja. Ste pripravljeni zavreči to odlično ponudbo, ali boste raje vzeli prihodnost v svoje roke in se prijavili sedaj!

Vnesite svoje podatke in se pridružite skupini uspešnih investitorjev, ki na trgih služijo!

Prvi korak k dobičkonosnemu investiranju je udeležba na tem spletnem seminarju: izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo navodila kako plačati in dostopati do seminarja.

Poglejte si še nekaj zanimivosti o tem, kako investirajo najboljši na spodnjih video posnetkih

Bi Warren Buffett kupil delnico Volkswagen?

Temelji uspešnega investiranja

Posnetek delavnice o investiranju, katere se je udeležilo 100 slovenskih investitorjev.

Zlatko Turkovič in Luka Gubo sta prikazala način kako do visokih donosov pri investiranju, brez da bi ob tem utrpeli velike izgube.

Share This